Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt Elnök úr! Kedves András!

Ez így nem volt túl elegáns. Egy hazug, lopós pártot akarunk éppen közösen leváltani. Együtt. Nem szerencsés, ha eltanulod tőlük azt, ami épp taszít mindannyiunkat.

Pár perccel ezelőtt az ATV „Egyenes beszéd” című műsorában azt állítottad: nem láttad egyetlen ellenzéki párttól sem, hogy az ésszerű nyitás mellett foglalt volna állást, bezzeg a Momentum elég bátor ahhoz, hogy kimondja, amit az emberek elvárnak.

Attól, hogy letagadod más ellenzéki politikus akcióját és javaslatait, azok még a nyilvánosság részei.

Az Európai Parlament turisztikai szakbizottságának alelnökeként az elmúlt hetekben végig egyeztettem a szolgáltatói szektor képviselőivel és érdekvédőivel, ezek tapasztalatai alapján fogalmaztam meg az ésszerűtlen szigorítások átgondolására vonatkozó – akkor sokakat meglepő – javaslatomat.

Örültem is neki, hogy nem sokkal később Soproni Tamás momentumos polgármester hasonló tartalmú posztot tett közzé. Múlt szombaton egy sajtótájékoztató keretében fogalmaztam meg azokat a konkrét javaslatokat, amelyeket szinte kivétel nélkül a Momentum most sajátjaként hirdet.

A változtatás és az eredményesség nem presztízskérdés. Örülök, ha egyfelé húzunk és el tudunk érni valamit a magyar emberek, a magyar vállalkozások érdekében. Együtt.

Az viszont, amikor azt állítod, hogy a Momentumon kívül nincs más, aki elég bátor lenne ehhez, az erős. (Hogy az ATV műsorvezetője sem kérdez ilyenkor vissza, akinél pár nappal korábban többek között ezekről a javaslatokról is beszéltünk, az más kérdés.)

Kedves András, a propaganda-dömping és az einstand a Fidesz stílusa. Mi gondolkodni, tárgyalni és szövetségeseket szoktunk gyűjteni. Ez vezet el a kormányváltásig.

Várom korrigáló hívásodat, üdvözlettel: István.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: