Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyikita Szergejevics Hruscsov a Szovjetunió Kommunista Pártjának teljhatalmú első titkárának unokája beszélt Orbánról egy inrejtúban.

A New Yorkban élő Nyina Hruscsova a pártfőtitkár unokája a Klubrádióban beszélt Orbán és Putyin közötti kapcsolatról és tett egyenlőségjelet a két “autokrata” vezető között.

Nyina Hruscsova szerint

Orbán Viktor sokkal keményvonalasabb Putyinnál

mint fogalmaz:

régebben kezdte politikai karrierjét. (…) Orbán régebbről ismeri a hatalom természetét.
Szerinte az unió szempontjából nagyon hasznos az orosz elnök Orbánhoz fűződő baráti kapcsolata, de Putyin azért nem lenne képes ilyen nyomást gyakorolni egy országra, ha ez nem lenne  kölcsönös érdek.

Az orosz viszonyokról elmondta: 20 éve nem volt hatalomváltás, Putyin a becsontosodott és stagnáló rendszernek lett a jelképe. Azért mentek ki tüntetni, mert egyszerűen csak változást akarnak.

Szerinte az oroszokat Putyin állítólagos palotája kevésbé érdekli, mint a nemzetközi médiát, ők hozzászoktak ehhez, a kérdés inkább az a számukra, miért nem értelmes dolgokra költik az adójukat.

NAVALNIJ BÖRTÖNBEN TARTÁSA SOKKAL NAGYOBB FENYEGETÉS RÁJUK NÉZVE, MINTHA SZABADON ENGEDNÉK

– mondta.

Hozzátette: az elnök törvénymódosításokkal ugyan bebiztosította jövőjét, de látványosan hanyatlik a gazdaság, egyre nagyobb az elégedetlenség. Jelenléte már most is inkább csak jelképes, nem valóságos, az utódlás kérdése pedig többesélyes, akár nála keményvonalasabb politikus is jöhet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: