Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ő itt Khalaf Ahmad al-Habtoor, dollármilliárdos az Egyesült Arab Emírségekből.

?Az Orbán-kormány épp most támogatta meg közel 10 millióval, hogy így kompenzálja azért a bevételkiesésért, amit dollármilliárdos úr budapesti luxusszállodája szenvedett el a koronavírus miatt.

▶Mindez történik akkor, amikor a magyar vendéglősök semmit sem kapnak azon kívül, hogy Kósa Lajos azt üzeni nekik: nyugi, nyugi, a magyarok márciusban is éhesek lesznek. És még van bőr a képükön azt mondani, hogy nekik Magyarország az első? Van bőr a képükön gazdaságvédelemről beszélni? Kinek a gazdaságát, kinek a gazdagságát véditek ti? Miért fontosabb az arab milliárdos, mint a magyar presszós?

Az a helyzet fiúk, hogy a magyarok márciusban tényleg éhesek lesznek, nagyon sokan már most is azok. Az éhes ember pedig sok mindenre képes. Minél éhesebb, annál többre.

Bővebben⤵️

Dubaji dollármilliárdosnak is mentőövet dobott az Orbán-kormány

Dubaji dollármilliárdos budapesti luxusszállodáján is segített az Orbán-kormány 9,6 millió forinntal azért, hogy kompenzálja a koronavírus-járvány miatt kieső bevételeit a hotelnek. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója még november 11-én beszélt arról, hogy a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központban (NTAK) regisztrált szálláshelyek számára az állam megtéríti a november 8-ig beérkezett, a zárás utáni 30 napra vonatkozó bevételkiesés 80 százalékát.

#jakabpéter #jobbik

 

Forrás: Jakab Péter közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: