Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rusvai Miklós virológus szerint szerint mindenhol nyomást gyakorolnak az állami vezetők a hatóságokra az oltóanyagok mihamarabbi engedélyezése kapcsán, mivel a kormányokon is óriási nyomás van koronavírus miatt.

De ő azt szeretné, ha a végső szót a tudósok mondanák ki.

Rusvai Miklós virológus annak kapcsán, hogy mely vakcinával oltatná be magát elmondta: nincs olyan, amelyiket abszolút nem adatná be.

Bármelyik vakcina jobb, mint a betegség átvészelése, ezt felelősségem tudatában kijelentheti – mondta Rusvai az ATV Startban.

Azt elismerte, hogy az a legbiztonságosabb, amelyre az Európai Gyógyszerügynökség az engedélyét adja, az a legjobb, legmegbízhatóbb.

Az egész oltást ahhoz hasonlította, mint hogy neki muszáj eljutni egy autóval valahova, és az egyiknek van érvényes forgalmi engedélye, a másiknak nincs.

Közölte, hogy nála az első helyen a Pfizer vakcinája van, a második helyen a Moderna, utána jön a kínai és végül jön az orosz.

Nagyon személyre szabott a preferenciája, adenovírusokkal dolgozott 30 évig, benne ezek tudnak megfelelő hatást kiváltani.

Rusvai szerint mindenhol nyomást gyakorolnak az állami vezetők a hatóságokra az oltóanyagok mihamarabbi engedélyezése kapcsán, mivel a kormányokon óriási nyomás van koronavírus miatt.

De ő azt szeretné, ha a végső szót a tudósok mondanák ki.

A virológus úgy látja, hogy az embereknek meg kell adni a választási lehetőséget vakcinák terén, de úgy kellene, hogy “márciusban oltatod magad a kínaival, vagy októberben az amerikaival”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: