Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Homonnay Gergely és macskája Erzsi, nem ismeretlen az ellenzéki oldalon.

Az internet legkérlelhetetlenebb ellenzéki cicájának Erzsinek a gazdája a közíró Homonnay Gergely durván nekirongyolt Varga Juditnak. A DK közeli blogger szerint ugyanis:

Én tényleg nem értem, mit vagytok kibukva Varga Juditra. Na jó, csak egy kicsit hazudott, amikor az apjáról kérdezték, de könyörgöm, hol van az megírva, hogy az igazságügyi miniszternek nem szabad hazudnia? Mutassa meg nekem valaki azt a törvényt!

Ki vagytok erre a Varga Juditra bukva, mert most meg csalt egy pöttyet, különben nem lett volna 200 millás ingatlana szegénykémnek? Ja, hogy más országban ezért le kellett volna mondania? Hol? Melyik országban?

Mert Türkmenisztánban vagy a kipcsakok ősi földjén, Azerbajdzsánban nem biztos.
Ki vagytok erre a derék asszonyra bukva?

A főnöke ennek a nagyon sokszorosát lopja el napi szinten, belemondja az arcotokba, hogy nem vagyonos ember, a Rasi meg kiposztolja, hogy önerőből volt a 15 millás tandíj meg a Gucci, és ti leszarjátok.

Leszarjátok, pedig a gyerekeitek jövőjét veszik el, merthogy annyit lopnak, és ehhez bizony csalni és hazudni is kell. Ilyen ez a show-business.

És ha már a gyerekekről beszélünk, megsúgom, az ő gyerekeiknek nem kell középiskolai felvételit írni, mert az ilyen-olyan nemzetközi suliba, ahova a méltóságos urak és asszonyok gyerekei járnak, nincs olyan felvételi, hogy a gyerek sírva jön ki róla.

Oda a gyerek mosolyogva jár, mert szeret oda járni. Hogy a te gyereked szorong, értőn olvasni sem tanul meg, a külön angolt meg fizetheted, mert két év alatt a harmadik angoltanár mondott fel a suliban – hát az csak téged érdekel, őket nem, és téged sem érdekel annyira, hogy felemeld a segged.

Ki vagy bukva, oké. De emlékezz! Akkor is hogy ki voltál bukva, amikor Varga Judit jogosulatlanul vett fel anno havi 300 ezer forintos lakhatási támogatást, mert volt a férjének lakása, csak az ki volt adva airbnb-nek. Jaj már, mi az a havi 300 ezer forint. Két gyerek egyhavi tandíja egy menő suliba.

De ti ki vagytok bukva.

Ki vagytok bukva, hogy ti nem tudtok tisztességes munkával egyről a kettőre jutni úgy mint Varga méltóságos asszony?

Nektek nem ad a bank 8 millió önerőre 192 milla hitelt?

Hát kérem szépen, az elmúlt 10 év alatt nem sikerült hozzászokni, hogy ti azért vagytok, hogy ők helikopteren utazhassanak, meg jachtozzanak az Adrián, ahova – ha nincsenek ott a gyerekek – kurvákat is szállítanak (meg diplomata útlevéllel kokaint).

De ti ki vagytok bukva.

Hát, végezetül azt is megsúgom, hogy nem eléggé vagytok kibukva.
Majd ha eléggé ki lesztek bukva, elkergetitek ezt a hitvány bandát. Mert tudjátok, mire képes 500 ezer ember az utcán?

Mindenre.

A Facebookon nyomva a lájkot: semmire. A sírós lájkkal végképp semmire.
Ha majd eléggé ki lesztek bukva, ha már eléggé dühösek lesztek, hogy ti fizettek mindent, hogy nekik mindent lehet, nektek meg marad a kuss és a nemzeti konzultáció (amit szintén ti fizettek), akkor majd elkergetitek őket.

Ezért inkább oszd meg ezt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: