Novák Katalin - Fotó: 168 óra
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony bizony, 1998 óta a Fidesz legnagyobb ellensége a számok. Már a Horn-Orbán vitán is kiderült, hogy a polgári-konzervatív oldal bajban van akkor ha számokat kell mondnai és elemében van akkor, ha lózungokat.

Most éppen Novák Katalin harsogja tele a sajtót, hogy olyan fantasztikus a kormány teljesítménye, hogy megjött a nők kedve a szülséhez – mintha ez így menne. Na de a jobboldalon tudjuk, hogy a nő dolga szülni, meg a sörikét ciccenteni a NER uramnak.

Pontosan úgy szól a hír, amit az ATV is hozott, hogy: A demográfiai fordulat évtizede volt a 2010 és 2020 közötti időszak, ez idő alatt régen látott mértékben nőtt a gyermekvállalási kedv Magyarországon, ez az adat Európában a legjobb – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Csak hogy jött az a gaz Török Zsolt az MSZP politikusa aki az idilli állapotokat lefestő cikk alá odabiggyesztette a valóságot:

Tavaly decemberben közel 9000 fővel csökkent Magyarország népessége – ez történelmi csúcsot jelent.

Az óriási új rekordhoz elsősorban a koronavírus miatti jelentősen megnövekedett halálozás járult hozzá, de év végére a születésszám is váratlanul nagyot esett – írja a Portfolíó megvizsgálva a valódi adatokat. Hát igen, ilyen az amikor már a számok beszélnek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: