Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy biztos: ha egyszer a pofátlanság olimpiai versenyszám lesz, akkor csapatban és egyesben is tuti a magyar győzelem.

Szijjártó az Euronews-nak nyilatkozott: “A kormány szeretne együttműködni Joe Biden adminisztrációjával, de ehhez több tiszteletet kérünk Magyarországnak…. nincs túl nagy jelentősége annak, hogy a magyar kormány az amerikai elnökválasztási kampányban nyíltan kiállt Donald Trump akkori elnök mellett, hiszen magyarként nem szavazhattak az USA elnökjelöltjeire.”

2020 októberében idéztem a soha nem volt külügyminisztert ezen az oldalon:

“Biden jó lenne, ha megválaszolná, milyen szerepet játszott a fia az ukrajnai energetikai szektor korrupciógyanús ügyeiben? Milyen módon vetette latba politikai befolyását a fia és a fia által vezetett vállalat nyereségessége érdekében? Miért helyezett nyomást az ukrán kormányra és államra, hogy menesszék az ukrán főügyészt? Milyen köze volt ennek a menesztésnek ahhoz, hogy teljesen elültek a Joe Biden fiának energetikai üzleteihez kötődő nyomozások?”

Ezek voltak azok a finom, tapintatos és igen barátságos kérdések, amelyeket Trump stábja fogalmazott meg, s amelyeket Szijjártó – pusztán a kölcsönös tisztelet jegyében – idézgetett a választási kampányban.

Bizton állíthatom, hogy ez a fiú nem túl jó reklám a magyar iskolarendszernek.

 

Forrás : Juszt László közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: