Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban – Jogtalanul titkolták az adatokat – jelenti a DK sajtóirodája.

A demokrata párt szerint a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala Katanics Sándor veszprémi önkormányzati képviselő közérdekű adatigényléssel kapcsolatos perében, a 15 napos határidőt betartva, kiadta a per tárgyát képező 2020. augusztus 13-i és 27-i Veszprém városára vonatkozó koronavírus adatokat, ezzel elismerve, hogy a pert elvesztették.

A Demokratikus Koalíció szerint fontos mérföldkő, hogy a Kormányhivatal kiadta az adatokat. Mindenki világosan láthatja, jogtalanul titkolták el az egyes településekre vonatkozó napi fertőzöttségi adatokat.

Orbánék pánikkormányának is ideje belátni, hogy a titkolózással, hazudozással csak a bizalmatlanságot építik és nem a védekezést segítik elő.

A kamu statisztikák senkit sem fognak megnyugtatni, és mi, európai magyarok nem is fogjuk szó nélkül tűrni a további titkolózást, mert mindenkinek jogában áll látni a valóságot és biztonságban élni a koronavírus idején is!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: