Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Párt szócsöve is kénytelen volt megírni, hogy még az ügyészség is elismeri:

az igazság nem rémhír!

Ezekkel a sorokkal kezdi Hadházy Ákos szokásos facebook bejegyzését, amit egy igen beszélő fényképpel illusztrált


A propaganda persze hetekig gyalázott és hazugozott, de én tudtam, hogy több okból sem fognak “nyomozni”:

1) Kiderülne, hogy az általam közzétett felvétel nem egyedi eset és sajnos a kórházak proszektúráin a drasztikusan megnőtt esetszám miatt a szentendreinél is méltatlanabb állapotok uralkodtak.

2) A “nyomozás” rávilágítana, hogy a Kormányhivatal egyszerűen hazudik, amikor azt állítja, biztosan nem voltak korona fertőzöttek a végtelenül kegyeletsértő módon tárolt elhunytak között.

Hiszen a “vizsgálat” során nem tudhatták, hogy a felvétel mikor készült pontosan és ők maguk állítják, hogy a “hiányos adminisztráció” miatt nem tudni, kit és mikor szállítottak oda vagy vittek el onnan.

A nyomozás azt is “kiderítené”, hogy a temetők (és a kórházi halottasházak) ellenőrzése nem önkormányzati, hanem kormányzati feladat. Az önkormányzatnak pénzt kell adnia a fenntartásra, de az ellenőrzési jogkörét már régen elvették.

3) A hatalom MÉG nem tart ott, hogy az egyre elégedetlenebb emberek megfélemlítésére valódi retorziót alkalmazzon.

Elég neki, ha az emberek megijednek és elhallgatnak már ennek lehetőségétől is. Ez történt tavasszal a gyulai letartóztatáskor is. Azonban nem szabad félni, mert ha most félünk, később valóban lesz félnivalónk!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: