2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Megosztom másokkal is:
  •  

Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi. Avagy fiúk ez most nagyon nem jött be.

A jobboldali sajtó éppen azt a narratívát építi, hogy Karácsonyék drágábban újjítják fel a Lánchidat, mint Tarlós tette volna, ha tette volna.

A propaganda okot is talált arra, hogy miért drágább a beruházás – méghozzá azzal csúsztatnak, hogy Tüttő Kata főpolgármester helyettesnek bármi köze lenne a kivitelező céghez.

Nem mondják ki, de mutyit akarnak hazudni. Ehhez pedig egy fényképet használnak. Csak van vele egy kis baj!

Karácsony Gergely főpolgármester saját közösségi oldalán tette nevetségessé a teljes Fidesz-sajtót. Mint fogalmaz a városatya:

Bejárta a lakájmédiát egy fotó, ami szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettes részt vett a Lánchíd-felújításával megbízott cég fogadásán.

Mintha ez bizonyítana bármit. Akkor én mutatok egy másik képet, ugyanerről a fogadásról.

Az látható rajta, hogy dr. Mosóczi László, az Orbán-kormány államtitkára köszönti a 70 éves A-Híd ZRT-t, amely egyébként Magyarország legrégebbi hídépítő cége és hát mi tagadás nem Mészáros Lőrinc tulajdona.

Tisztelettel kérem, hogy a kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat és adják át hozzá azt a kevés pénzt, amit ígértek – zárja bejegyzését a főpolgármester.

Hát fiúk ez most nem jött be!

Kérjük azonban hogy ossza meg másokkal is ezt a bejegyzést, hogy ne csak a jobboldal hazug propagandája, hanem az igazság is eljuthasson másokhoz.


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --