Donald Trump - Fotó: independent.co.uk
Megosztom másokkal is:
  •  

A svéd klímaaktivista lány és az elnök között több csörte is volt már. Most azonban Donald Trump mai leköszönése alkalmával Greta frappáns üzenetet küldött a leköszönő pukkancs Donald Trumpnak.

Donald Trump kezdte a kettejük közötti csatát amikor még a népszerűsége és a hatalma teljében lévő amerikai elnök gúnyolódni kezdett a tizenéves aktivistával:

Greta az ENSZ csúcson tartott, érzelmes beszédén. Az aktivista beszédében könnyeivel küszködve ítélte el a világ vezetőit azért, mert szerinte azok elárulták a fiatalokat azzal, hogy nem tettek eleget a globális klímakatasztrófa ellen.

Trump minderre úgy reagált, természetesen gúnyosan: “Egy nagyon boldog kislánynak tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!”

Greta most ugyanezt üzente a távozó elnöknek:

„Egy nagyon boldog öregembernek tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!”

No Title

He seems like a very happy old man looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see! pic.twitter.com/G8gObLhsz9


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --