Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció felemeli a szavát a kormány tervezett intézkedése ellen. Hiveit és támogatóit arra kéri csatlakozzanak a petícióhoz.

A Demokratikus Koalíció petíciót indít annak érdekében, hogy Orbánék ne tehessék meg, hogy Magyarországon olyan kínai vakcinával oltsanak, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség – írja a párt petíciójában.

A DK szerint ugyanis magyar kormány láthatóan eldöntötte, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által ellenőrizetlen, engedély nélküli, bizonytalan hatékonyságú, kivizsgálatlan, ismeretlen tartalmú és működésű kínai vakcinával akar tömegesen oltani Magyarországon.

Ez nyilvánvalóan veszélyes és felelőtlen, ezzel a kormány nem csak emberéleteket sodorhat veszélybe, hanem még jobban alááshatja az oltásokba, vakcinákba vetett bizalmat.

A DK oltáspárti politikai közösségként fontosnak tartja, hogy minél többen beoltassák magukat, szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt csökkenjen az oltási kedv.

A Demokratikus Koalíció ezért online petíciót indít azért, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!

A DK aláírásgyűjtését ide kattintva írhatja alá.

Kérjük ossza meg másokkal is ezt a cikket, hogy minél többen csatlakozhassanak a kezdeményezéshez.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: