Vadai Ágnes DK - Fotó: Vadai Ágnes FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK kezdeményezi a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összehívását.

A párt ugyanis érthetetlennek tartja, hogy miért éppen Orbán Viktor fia volt a “legalkalmasabb” arra, hogy közpénzen tanuljon a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián?

A Népszava hétfőn írta meg, hogy három magyar tanulhat közpénzen a brit katonai elit akadémián, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián.

Az ügyben már írásbeli kérdést is beadtam arról, hogy kik a szerencsések, de az igazság már a kormány titkolózó válasza előtt megtalált.

A Telex.hu kiderítette, hogy az egyik “szerencsés” éppen a miniszterelnök fia.

A Demokratikus Koalíció tudni akarja, hogy miért éppen Orbán Viktor fia volt a “legalkalmasabb” arra, hogy közpénzen tanuljon a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián?

Az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának tagjaként kezdeményezem, hogy hívják össze a bizottságot, és hallgassuk meg Benkő Tibor honvédelmi minisztert, Orbán Viktor miniszterelnököt, illetve a három kiválasztottat, köztük a miniszterelnök fiát.

Magyarázatot követelünk, hogyan állt immáron újabb Orbán-gyerek “saját lábra”, és miként érdemelte ki, hogy a magyar adófizetők pénzén járjon egy, a magyarok számára megfizethetetlen elit akadémiára.

Vadai Ágnes
a DK frakcióvezető-helyettese, a Honvédelmi- és Rendészeti Bizottság alelnöke


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: