kisnyugdíjas - Fotó: ATV
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció megdöbbentő számot hozott nyílvánosságra, azonban a valóság még rosszabb lehet, mint a statisztika számai.

A DK szerint brutálisan megdrágultak az élelmiszerek, az orbáni Magyarországon a nagybevásárlás csak elérhetetlen álom rengeteg családnak

A koronavírus-járvány és a gazdasági válság mellett elképesztő drágulás sújtotta a magyarokat 2020-ban, és ez a tendencia idén sem áll meg.

A Központi Statisztikai Hivatal frissen közzétett adatai szerint tavaly a legnagyobb mértékben éppen az élelmiszerek drágultak, 7,2 százalékkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a világ szégyene, hogy az orbáni Magyarország oda süllyedt tíz év alatt, hogy a nagybevásárlás elérhetetlen álom lett rengeteg családnak.

Orbán és a haverok gondtalanul feltett lábbal élvezik az adriai naplementéket luxuspezsgőt kortyolgatva, esetleg elugranak ebédelni egyet helikopterrel.

Mindeközben egy másik Magyarországon édesanyák és apák számolják a végtelenre nőtt kiadásokat, és tervezik, hogy hónap végén egyenek, vagy fűtsenek.

Mi, európai magyarok nem ilyen életet szánunk az embereknek, ezért is kell leszámolnunk az Orbán-rendszerrel 2022-ben!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: