Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció politikusát hallgatták meg, több mint egy órán kreesztül a hatóságok egy írásbeli kérdése miatt.

Tavaj novemberben tett fel egy írásbeli kérdést Vadai Ágnes (DK) Polt Péter legfőbb ügyésznek a parlamentben, most azonban fordult a kocka és az írásbeli kérdés alapján Vadait faggatta a rendőrség.

Vadai kérdését a 24.hu cikke alapján tette fel, ugyanis a lap arról számolt be, hogy az állami Antenna Hungária egy percenként egymillió Ft-ba kerülő műsort rendelt meg a NER egyik titokzatos üzletemberének cégétől.

A megbízott Magno Studio Kft.-ről kiugró üzleti sikerein és közpénzes megbízásain kívül gyakorlatilag semmit nem lehet tudni.

Vadai kérdését mely szerint “LEHET SZÍNLELT SZERZŐDÉS A DIGITÁLIS AKADÉMIA MUNKACÍMEN FUTÓ 250 MILLIÓ FORINTOS SZERZŐDÉS, MELYET AZ ANTENNA HUNGÁRIA KÖTÖTT A MAGNO STUDIO KFT.-VEL?” Polt feljelentésként értékelte, és a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította.

Az ellenzéki képviselő ezután idézést kapott a rendőrségtől, amit ma tartottak meg.

Vadait elmondása szerint a kérdések főleg arra vonatkoztak, hogy honnan származik az információ, noha arról korábban a 24.hu számolt be.

Azt is kifejezte: nem érti, hogy miért őt idézték be, és nem pedig a szerződő feleket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: