Dr. Márki-Zay Péter - Fotó: MZP hivatalos oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

AZ ELSZÁMOLTATÁS, A FIDESZ-MIGRÁNSOK ÁTVILÁGÍTÁSA ÉS AZ ELŐVÁLASZTÁS IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES AZ ELLENZÉKI GYŐZELEMHEZ – írja az ellenzéki polgármester.

“Nem mindegy, milyen lesz az a bizonyos közös ellenzéki program. Amit javasoltunk, az euró bevezetése mellett, nagyon fontosnak tartjuk az elszámoltatás kérdését.

Azt látom, ebben még nem egységesek a pártok. Vannak már ilyen nyilatkozataik, de több konkrétumra van szükség.

A NEMZETI VAGYONT VISSZA KELL VENNI, a médiatanácsot, a legfőbb ügyészi pozíciót vissza kell venni, nem maradhatnak gazemberek kezén.

Csütörtökön tettem közzé egy bejegyzést arról, hogy az elmúlt években a FIDESZ 55 EZER MIGRÁNST telepített be Magyarországra, míg az ellenzék és Soros György eddig EGYETLEN EGYET SEM.

Mi ebből nem csinálunk gyűlöletkampányt, a Fidesz viszont igen. És ugyanez a helyzet a genderpolitika, a „brüsszeli meleglobbi” kérdésében.

Körözött bűnözőket csempésztek be, emlékezzünk NIKOLA GRUEVSZKIRE, a körözött macedón miniszterelnökre, vagy a hazamenekített nagykövetükre, KALETA GÁBORRA, akit aztán itthon gyakorlatilag felmentettek.

Ezeket a tényeket meg kell értetni minden Fidesz-szavazóval is, ez is kell az ellenzék győzelméhez.

A Fidesz ugyanis újra és újra el fog indítani ezután is migráns-, meleg-, cigányellenes kampányokat, ezekkel manipulálják az embereket. És kritikus pontnak tartom az előválasztást is.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: