Sas József - Fotó: hvg.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legújabb információik szerint a néhány napja  súlyos covid fertőzéssel kórházban ápolt Sas József  jobban van, de még oxigént kap, mert segíteni kell a légzését.

Az idős humorista állapota stabil, szerettei mindennap beszélnek vele telefonon, így közvetítik neki a gyógyszerrel felérő  hírt, hogy rengetegen kívánnak gyógyulást  kedvenc nevettetőjüknek.

„A család egy listát ír össze, hogy kik keresik és köszöntik a népszerű művészt. Mindennap beolvassák neki a jókívánságokat, mert azok éltetik ezekben a nehéz napokban”  – árulta el a Blikknek egy ismerős.

“A család bízik benne, hogy Sas állapota folyamatosan javul, hiszen tudják, jó kezekben van. Elképzelhető, hogy egyik segítőjétől kapta a koronavírust, így egy ideje már csak a családtagjai voltak mellette, kineziológus lánya, Ágnes segített az édesanyjának a mindennapi teendők elvégzésében. Mindketten jól vannak, bíznak benne, hogy Sas mielőbb hazatér” – mondta az ismerős.

Az, hogy Sas Józsefet kórházban ápolják, akkor derült ki amikor a közösségi oldalára érkezett rengeteg születésnapi jókívánságra semmilyen reakció nem érkezett.

“Este aztán kijött a kertkapuhoz Zsuzsa asszony, ahol a Blikk a művésznek szánt ajándékokat szerette volna átadni. Arra hivatkozva, hogy félnek a vírustól, Zsuzsa nem merte átvenni, s közölte, hogy férje Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van.”

Művész úr! Gyógyuljon meg mielőbb, mert talán soha nem volt akkora szükség ebben az országban a boldogsághormon-termelő kacagásra, mint mostanság!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: