Kálmán Olga - Fotó: Google News
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK közérdekű adatigényléssel fordult az Állami Egészségügyi Ellátó Központhoz, mert a Külügyminisztériumtól kapott több mint kétmillió koronavírus-tesztből alig 700 ezer teszttel tudtak csak elszámolni – jelentette be sajtótájékoztatóján Kálmán Olga

Meg akartuk tudni, hogy mi lett a sorsa annak a közel másfél millió tesztnek, amelyekről a mai napig semmit nem tudunk, az ÁEEK azonban megtagadta ezen adatok kiadását.

A Demokratikus Koalíció bírósághoz fordul, hogy megtudja, mi lett a sorsa az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál eltűnt közel másfél millió tesztnek. Egy félreeső raktárban porosodnak a túlárazott lélegeztetőgépek mellett?

Esetleg eladták őket külföldre jó pénzért?

Netán magánegészségügyi szolgáltatóknak értékesítették, hogy onnan aztán visszavásárolhassuk hatósági áron, amit egyszer már kifizettünk?

Vagy ezek a valóságban soha nem is léteztek, csak papíron, hogy hatalmas összegeket lehessen fizetni értük haveri vállalkozásoknak?

Elég volt a lopásból, a titkolózásból és a pánikoló, káoszos kormányzásképtelenségből! Tudni akarjuk, hova lett az a másfél millió teszt, amiről titkolózik a kormány!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: