Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke legújabb facebook bejegyzésében kimondta, hogy mi a Fidesz valódi célja a járvány védekezésnek álcázott alávaló lépésekkel. Íme Gyurcsány bejegyzése:

Beszéljünk nyíltan: Orbán Viktor célja, hogy tönkretegye az ellenzéki vezetésű kerületeket és városokat. Pont. Ennyi. Nem a vírust akarja legyőzni, hanem bosszút akar állni a DK-s kerületeken.

Egy kicsinyes gazember kicsinyes bosszúja ez. De nézzük inkább a számokat. Összesen 25 milliárd forintot von el a fővárosi DK-s önkormányzatoktól. A III. és XV. kerülettől 3,5, a VII-től 7, a XVIII-tól 5, Újbudától pedig 10 milliárdot vesz el a kormány.

Persze, mondhatnánk, hogy vírus van, kell a pénz. Mutatom, mire van. Többek közt 82 milliárd a Belgrád-Budapest vasútvonalra, 73,6 a budavári fejlesztésekre és 20,4 milliárd motorsport támogatásra.

Értik már? Ami neki játékpénz, az a kerületeknek létfontosságú. De Orbánnak nincs akkora szerencséje, hogy meghátrálunk. A DK-s polgármesterek meg fogják mutatni, mi Orbán valódi célja.

2022-ben pedig közösen vetünk véget ennek az őrületnek. És építünk egy szabad, európai köztársaságot.

A propaganda média nem mer beszámolni a Fidesz valódi céljairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán fel akarja számolni az ellenzéki városokat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: