Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Kossuth rádió péntek reggeli miniszterelnöki interjúnak álcázott hazugságfélórájában Orbán Viktor megint felelősséget hárított, terelt és csúsztatott.

Nem az EU, hanem a miniszterelnöki szerencsétlenkedés az igazi probléma! A Fidesz-rezsim még azt a vakcinát sem tudta beadatni, ami már itt van az országban!

Érthetetlen, hogy ha 78-79 ezer ember beoltására elég vakcina van az országban, akkor miért csak a felét használták fel eddig?

Hiszen mindenki tudja, hogy a vakcina a legjobb helyen az emberekben van! Nem a raktárakban és nem a szóbeli ígéretekben!

Ezért a tehetetlenkedésért Orbán Viktor a hibás! Hiába próbálta a miniszterelnök szokásos pénteki hazugságaiban az EU-ra kenni a felelősséget, az igazság az, hogy a megérkezett oltóanyagnak csak a töredékét tudták eddig beadatni!

Hol van a miniszterelnök által beígért hatalmas oltási kapacitás? Ne másokat hibáztasson! Mi lenne, ha végre hazudozás helyett dolgozna? Hiszen mindenki tudja: a vakcina csak akkor véd, ha beadják!

És eddig csak az EU-tól kaptunk oltóanyagot! Orbán Viktor dumakormánya azonban kizárólag az emberek vérnyomását emeli! Eddig több mint 10 ezer honfitársunk halt meg! Ez lenne Orbán Viktor számára a győzelem és siker?

Az pedig egyenesen gyalázatos cinizmus, ahogyan a miniszterelnök letagadja közel 300 ezer honfitársunk létezését! Ennyien vannak állás nélkül, és a felük semmilyen ellátást nem kap!

A GKI kiszámolta, hogy meg lehetett volna menteni az összes, járvány által érintett munkahelyet, a pénz megvolt rá, de a Fidesz-rezsimnek fontosabb volt például a vadászkiállítás, mint az emberek megélhetése.

Azt mondja Orbán Viktor, hogy nem „fogyasztásra”, az emberek túlélésére, megélhetésének biztosítására kell adni a pénzt, hanem „beruházásokra”.

Álljon meg a menet! Beruházni nem Mészáros „nemstróman” Lőrincbe és az oligarchákba kell, hanem az emberekbe: az egészségükbe, az oktatásukba és megélhetésükbe! Az egészségügyi világjárvány, a gazdasági és szociális válság idején pontosan rávilágított, hogy a Fidesz-rezsim ezeket a területeket hogyan pusztította le.

Orbán Viktor tehát ne az EU-t kritizálja, mert a saját szerencsétlenkedése, önzése és arroganciája, hatalompolitikai megfontolásai állnak szemben mindazzal, amire az embereknek valójában szüksége van!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: