Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek.

Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.

Így viszont a nyitott koporsóban fekvő testekre fektetik rá az újabb koporsót.

A videó készítője szerint ezek az emberek az otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt, ami szintén számos kérdést vet fel – leginkább azt, hogy lehet az, hogy ezek az emberek nem jutottak el a kórházba?

A Facebookra természetesen nem tehetek ki ilyesmit, de erős idegzetűek megnézhetik a felvételt itt:

Az elmúlt időszakban több olyan felvételt kaptam különböző kórházak proszektúráiból, amelyeken a helyhiány miatt megrázó, méltatlan és kegyeletsértő körülmények között elhelyezett halottak láthatók.

A felvételek többsége annyira döbbenetes, hogy soha nem hozhatók nyilvánosságra – még akkor sem, ha mindennél jobban kifejeznék, mekkora a baj.

A késői, kaotikus és dilettáns járványvédelem, az eleve hiányos kapacitású egészségügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb járványhelyzetét okozta Magyarországon.

A valós helyzet azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet, különben miért tagadnák meg részletes, kórházankénti halálozási adatok kiadását. Eközben a propaganda a valósnál jóval pozitívabb képet próbál kelteni, Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta:

KIVÉDTÜK a második hullámot.

Ez a hazudozás csak tovább súlyosbítja a helyzetet, hiszen sokakban hamis biztonságérzetet kelthet, erősítheti a „járványtagadó” nézeteket – pedig még egyáltalán nincs itt a lazítás, sőt, a videó tanúsága szerint a jelenlegi intézkedések sem elégségesek.

A propagandisták persze gyaláznak majd emiatt, de kénytelen vagyok ezt a felvételt nyilvánosságra hozni .

Azt mondják, az ellenzék „halálkampányt” folytat, pedig valójában az életért harcolunk, amikor a valóságot akarjuk megmutatni.

Az embereknek tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával és a kormány nem teheti meg, hogy eltitkolja a baj mértékét, a kórházak végzetes leterheltségét.

You’re Temporarily Blocked

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it. If you think this doesn’t go against our Community Standards let us know.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: