Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Megosztom másokkal is:
  •  

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek.

Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.

Így viszont a nyitott koporsóban fekvő testekre fektetik rá az újabb koporsót.

A videó készítője szerint ezek az emberek az otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt, ami szintén számos kérdést vet fel – leginkább azt, hogy lehet az, hogy ezek az emberek nem jutottak el a kórházba?

A Facebookra természetesen nem tehetek ki ilyesmit, de erős idegzetűek megnézhetik a felvételt itt:

Az elmúlt időszakban több olyan felvételt kaptam különböző kórházak proszektúráiból, amelyeken a helyhiány miatt megrázó, méltatlan és kegyeletsértő körülmények között elhelyezett halottak láthatók.

A felvételek többsége annyira döbbenetes, hogy soha nem hozhatók nyilvánosságra – még akkor sem, ha mindennél jobban kifejeznék, mekkora a baj.

A késői, kaotikus és dilettáns járványvédelem, az eleve hiányos kapacitású egészségügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb járványhelyzetét okozta Magyarországon.

A valós helyzet azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet, különben miért tagadnák meg részletes, kórházankénti halálozási adatok kiadását. Eközben a propaganda a valósnál jóval pozitívabb képet próbál kelteni, Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta:

KIVÉDTÜK a második hullámot.

Ez a hazudozás csak tovább súlyosbítja a helyzetet, hiszen sokakban hamis biztonságérzetet kelthet, erősítheti a „járványtagadó” nézeteket – pedig még egyáltalán nincs itt a lazítás, sőt, a videó tanúsága szerint a jelenlegi intézkedések sem elégségesek.

A propagandisták persze gyaláznak majd emiatt, de kénytelen vagyok ezt a felvételt nyilvánosságra hozni .

Azt mondják, az ellenzék „halálkampányt” folytat, pedig valójában az életért harcolunk, amikor a valóságot akarjuk megmutatni.

Az embereknek tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával és a kormány nem teheti meg, hogy eltitkolja a baj mértékét, a kórházak végzetes leterheltségét.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --