Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Íme, itt az eredménye annak a politikának, amit Orbán példaképe, Donald Trump leköszönő amerikai elnök folytatott azzal, hogy előre megkérdőjelezte a választások tisztaságát, és azóta sem volt hajlandó elismerni vereségét – írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton.

A Jobbik EP-képviselője szerint ha felidézzük a fideszes megmondóemberek vagy éppen Kövér László legutóbbi szereplését hasonlóságokat fedezhetünk fel, mint ami jelenleg Amerikában zajlik.

Ezek a fideszesek ugyanis már most megpróbálják megkérdőjelezni a 2022-es választások eredményeit és a legképtelenebb rágalmakkal illetik az ellenzéket.

Valószínűleg ugyanis már érzik, hogy bukás vár rájuk, ám nekik szinte semmi sem túl nagy ár, hogy korrupt rezsimjüket fenntartsák.

Mi, magyarok viszont a történelem szemétdombjára fogjuk küldeni Orbán, Borkai, Kaleta és Szájer rendszerét! Nem akarunk olyan országban élni, ahol káosz uralkodik, nem kérünk Trump és Lukasenka helyi tanítványaiból

– írja bejegyzésében a Jobbik EP-képviselője.

A Washingtonban történt erőszakos cselekmények kapcsán az Alfahírnek azt mondta, szerinte a szolgálatok is felkészületlenek voltak, pedig az előjelek egyértelműnek tűntek.

Ez egy puccskísérlet volt Donald Trumptól az elnökválasztás eredményét beiktató kongresszusi döntés idejére időzítve.

Trump hetek óta tüzeli a maga kemény magját.  Bejegyzéseiben, nyilatkozataiban csalást emleget. Ezek után nem egészen értem, hogy miért érte váratlanul a szolgálatokat a Capitolium elleni ostrom – tette hozzá Gyöngyösi Márton.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: