Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOND SEMMIT

Vadkeletinek, s minden ízében vállalhatatlannak nevezte Szél Bernadett, hogy Karikó Katalint kisújszállási asszonyságként említette Orbán, Szabó Tímea szerint a miniszterelnök egy kényúr, Bősz Anett pedig elnézést kért a tudóstól.

Mint ismeretes, Karikó Katalin az az 1985-ben kivándorolt magyar tudós, akinek a Drew Weismannal közös szabadalmán alapul a Pfizer-Biontech vakcinája, amúgy utóbbi cég alelnöke, munkásságát pedig egy brit tudós oly nagyra értékelte a minap, hogy felkiáltott:

adjatok ennek a nőnek Nobel-díjat!

Nem tudom, mi a bajuk, szerintem kedves, közvetlen, igazán magyaros megszólítás, amit miniszterelnökünk használt, ezentúl mondják azt Orbánnak a Parlamentben, hogy hallja kend, az MTA elnöke legyen Freund sógor, a bíboros Erdő koma, Lévai Anikó pedig szüle, pontosabban teleszüle, így Kövért is képbe hozzuk, aki azt mondta, hogy azoké a világ, akik teleszülik.

Ádert pedig szólítsuk így, ha a közelünkben horgászik: hé, te Fickó!

Inkább arról beszéljenek, hogy Orbán érdemei mennyire elévülhetetlenek abban, hogy holnap ünnepelhetjük a tízezredik halottat, azaz rövid idő alatt sikerült meghúszszoroznia az első hullám ötszáz áldozatát.

Be is jelentette: kivédtük a második hullámot! Hogy milyen áron, erről igen hosszan fogok értekezni a jövő szerdai Hócipőben számos adattal, bizonyítva, hogy ő a legfőbb felelőse annak, hogy az egész világon csak négy országban volt több halott szeptember eleje óta, ám ez meghaladja egy Facebook bejegyzés kereteit.

Új sorozat indul ugyanis a lapban: Az Orbán rendszer legnagyobb hazugságai.

Ajánlom szíves figyelmükbe, jó, ha szilveszterre befejezzük, de nehéz megtervezni, hiszen folyamatosan szállítja az utánpótlást. Hajrá, Vitya! Előbb utóbb csak rád szakad a plafon!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: