Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

David Reaboi a Magyar Nemzetben azt mondja, alapvető feladata új barátokat találni „az amerikai konzervatívok között” a magyar kormánynak, amely a világsajtó célkeresztjébe került. Szerinte sok amerikainak már így is tetszik Orbán Viktor politikája és még többnek tetszene,

ha nem állandóan csak a balliberális médiumok által megkonstruált, torzításokkal és csúsztatásokkal teli Magyarország-képpel találkoznának.

A zsidó felmenőire büszke nemzetbiztonsági szakértő „óriási hülyeségnek” nevezi a kormány elleni antiszemita vádat.

Szerinte a baloldal az ideológiai vitákban gyakran úgy próbál felülkerekedni, hogy antiszemitának, rasszistának bélyegzi ellenfelét, amivel az a baj, hogy elhasználják a kifejezést.

Érthetetlennek tartja, hogy azok aggatják a magyar kormányra az antiszemita bélyeget, akik védelmükbe veszik a Hamászt.

Cáfolja, hogy dolgozott a Trump-adminisztrációnak, a „trumpista” jelzővel azonban nincsen semmi baja. Úgy véli, Donald Trump nagyszerű elnök volt, Amerikának Ronald Reagan óta nem volt hozzá hasonló kiváló vezetője.

Szerinte Joe Biden elnökségével nehezebb dolguk lesz a világ a jobboldali kormányainak. A demokratákkal visszatér ugyanis a „kék zsarnokság”, amit a vallási fanatizmushoz hasonlít. Úgy látja, az kihat majd a világpolitikára is.

Akik nem „istenítik a bevándorlást és az LMBTQ-közösségek agresszív nyomulását”, azok ellen fegyverként vetik majd be a jogállamisággal kapcsolatos vádakat.

Mivel más véleményt, szemléletet nem tűrnek meg, David Reaboi biztosra veszi, hogy azoknak az országoknak nem lesz könnyű dolga Biden elnöksége alatt, amelyek nem akarnak behódolni a »kék zsarnokságnak«.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: