Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van valami, amit nem tűrök: a gyűlölködés. – kezdi bejegyzèsèt a DK vezető politikusa Kálmán Olga.

A volt műsorvezető szerint: Olyan mennyiségű és minőségű fideszes troll hadsereg használta az én oldalamat arra, hogy másokat másságában sértegessen, hogy kénytelen voltam törölni az egyik posztomat .

Amikor csupa arcnélküli, kamu névvel ellátott facebook felhasználó kommentel arról, hogy a baloldal, a DK, az RTL, a liberálisok, a nem keresztények és a Soros-birodalom milyen terveket sző, annak véget vetek.

Amikor kiforgatják a Dumaszínház politikai paródiáját, és fogyatékkal élő embereket sértenek meg az én oldalamon, akkor azt értelemszerűen törlöm.

Ismét remek ízelítőt kaptunk abból, hogy ami a Fidesznek fáj, arra azonnal ráküldi a bérkommentelő hadat, a lakájsajtót.

Az meg különösen pikáns, amikor pont a Fidesz próbál elfogadásból, toleranciából szobrot állítani magának -lásd: idegengyűlölet, szinglihorda, sparhelt mellett a nő helye, vakkomondor, gyereket egyedül nevelők megvetése, ki az apa és ki az anya, kisegyházak eltiprása -és még hosszasan sorolhatnánk.

Értem én, hogy a humor tud marni, és jól bevált taktika valami olyannal támadni a valóságot, aminek köze nincs a valósághoz.

Tudom, hogy fájó felemlegetni kaszkadőr Szájert, a jachtozó, urizáló, bulibáró, a világ szemét kilopó, a járványt pánikolva „kezelő” Orbán-kormányt.

Nem lennék meglepve, ha ma éjszaka a rendkívüli jogrend pápája, Semjén Zsolt már szövegezné azt a törvényt, melynek értelmében holnap reggel 8 órától tilos a politikai paródia mindennemű formája.

Addig is, hogy világos legyen: az én oldalamon nem hagyom, hogy megsértsenek bárkit, aki bármiben más, mint ahogyan azt a fideszes többség elvárná.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: