Dr. Zacher Gábor - Fotó: Gyomaendrod.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ország toxikológusa nem hazuttolta meg önmagát és aki tud olvasni a sorok között az hatalmasat kacagott azon a fricskán amit Zacher Gábor egy interjúban mutatott be.

A Klikk Tv vendége volt Zacher Gábor, aki arról beszélt, hogy sem az orosz, sem a kínai vakcináról nem született komoly dokumentáció, cikk, de úgy gondolom, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által elfogadott Pfizer vakcinával be fogom oltatni magam”

– mondta Zacher Gábor, az ország legismertebb toxikológusa. „Más országokban már meg van az oltási terv. Emellett hazánkban nagyon alacsony az oltási fegyelem, az emberek 50 százaléka elzárkózik tőle.

Úgy gondolom, hogy december 21-e után el kell kezdődnie az oltási kampánynak” – jelentette ki december 17-én, a felvétel időpontjában.

Zacher szerint – az oltási terv megléte mellett – abban is követnünk kellene más országokat, hogy „csak a legszükségesebb üzleteknek lenne szabad nyitva lenniük, de a kormány ezt nem meri megtenni, nem is fog lezárni. Szilveszter pedig nincs! Hiszen mindenki potenciális fertőzőforrás.

Én George Clooney új filmjét fogom megnézni szilveszterkor

Szerk.: Mint ismert az amerikai színészkívánlóság George Clooney mostanában arról híresült el, hogy keményen kiosztotta több alkalommal Orbán Viktort és a magyar kormányt. Vajon véletlen-e hogy Zacher éppen az Ő flimjét fogja újév alkalmából megtekinteni?

Mindenkinek a fantáziájára bízzuk a választ, mindenesetre mi jót nevettünk a fricskán.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: