Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miközben a világ összes kormánya azon töri magát, hogy hogyan segítse a gazdaságot a válság hónapjaiban, az Orbán-kormány egy újabb megszorítást talált ki a magyaroknak.

A kormány a jövőben 40 százalékos büntetőadóval sújtja majd a katások árbevételének azt a részét, ami 3 millió forint felett, egy éven belül, egy megrendelőtől jön.

A kormány azt állítja, ezzel azokat a cégeket akarja büntetni, amelyek bújtatott foglalkoztatásra használják a KATA-t, valójában azonban ezzel megszorítást hajt végre a 400 ezer katás adózó jelentős részén.

Beszéljünk nyíltan! Orbán nekiment a kisvállalkozóknak. Annak a 400 ezer embernek, akik az ország gazdasági gerincét adják. Brutális adóemelés és megszorító csomag készül, olyan amely még Bokros Lajos hátizsákjában sem volt.

Vagy a matolcsyzmus bukott meg, vagy a pannon puma döglődik, ugyanis nincs magyarázat arra, hogy a kisvállalkozókat akarja sarcolni Orbán nem kevesebb, mint:

40% – azaz negyven százalék büntetőadót vet ki rájuk a kormány
Tóth Bertalan MSZP elnök videóüzenetben tiltakozik a megszorító csomag ellen. Szerinte ne sújtsa a KATA-s kisvállalkozókat megszorításokkal a Fidesz!

Mint fogalmaz: Tízezrek megélhetése múlhat ezen. Most, amikor mindenki a megélhetésért küzd, nem elvenni kell az emberektől, hanem segíteni nekik – mondta el a pártelnök.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: