Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Megosztom másokkal is:
  •  

Jövőre legyőzzük a vírust és visszakapjuk korábbi életünket. Egy évre rá legyőzzük Orbánt és visszanyerjük hazánkat. Nagyszerű időszak elé nézünk!

“2020 a koronavírus éve volt. Fenekestül felforgatta az életünket. Egyik napról a másikra másként kellett dolgoznunk, másként utaznunk, másként szeretnünk, másként kellett ünnepelnünk, mint eddig.

Félelmekkel és bizonytalansággal teli év volt. Fájóan sokan vesztették el szeretteiket, és elviselhetetlenül nagy azoknak a száma, akik elvesztették munkahelyeiket, szűkös tartalékjaikat hamar felélték, így okkal szoronganak a jövőtől.

Sem a vírus, sem a válság nem ismeri a pártszíneket: Egyformán sújt fideszes, DK-s, és más szavazókat.

Éppen ezért még a Fidesz támogatói is hitetlenkedve csóválják fejüket, amikor azt látják, hogy az európai segítséget ismét nem a rászorultak kapják, hanem az ország vezetői még ilyenkor, a baj közepette is saját zsebüket tömik.

Egyre többen veszik észre, hogy kormányuk magukra hagyta őket. Egyre többen látják a kapkodást, az átgondolatlan döntések sorozatát, az önkormányzatokkal, azaz az emberekkel való hadviselést. Egyre kevesebben értik, hogy Orbán a vírus elleni harc jegyében miért Európával hadakozik.

Még a lelkes Fidesz-hívők is megdöbbennek azon, hogy a miniszterelnök 3000 magyar állampolgárt kísérleti nyúlként szolgál fel Putyinnak.

2020-ra úgy fogunk visszaemlékezni, hogy ez nem csupán a vírus, hanem a ráeszmélés éve is volt. Magyarok tömegei döbbentek rá, hogy Magyarországon minden folyik, csak éppen kormányzás nem.

Vannak helyette nagy szavak, és vannak legfőképp a nem létező ellenségek. Amíg az „ellenség” valami távoli, arc nélküli és mondvacsinált, könnyű volt győzelmi jelentéseket harsogni.

Amint azonban az ellenség a vírus és az azt követő válság képében valóságos veszélyt jelent, a kormány tehetetlen, cselekvésre alkalmatlan.

Így aztán a folyamatos megfélemlítés ellenére egyre többen mondják, most már hangosan is, hogy eddig és ne tovább.

Orbán mind politikai, mind morális értelemben végképp megbukott, 2022-ban mennie kell és menni is fog!

2020 az az év is, amikor az ellenzék magára talált, és az orbáni választási rendszer csapdájában is megtalálta a győzelemhez vezető utat.

Egy közös jelölt minden fideszes jelölttel szemben, egy közös miniszterelnök-jelölt Orbánnal szemben. Így hozzuk létre 2022-ben közös Magyarországunkat.”


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --