Orbán Viktor, miniszterelnök, 2020. március - Fotó: OV közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Számos ország vezetője élő adásban adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást, így ösztönözve a lakosság bizalmát a vakcinában.

A nemzetközi szakmai vélemény ugyanis egyöntetűen azon a véleményen van, hogy csak a vakcina vethet véget a járványnak, ehhez azonban a társadalmak 60-70 százalékos beoltására van szükség.

Kevés pillanat van, amikor Orbánra szükség lenne. Na nem emberi mivolta miatt, hanem a pozicíó amit visel – a miniszterelnökség – nem csak jogokat, de erkölcsi kötelezettségeket is hordoz magában.

Kevés ilyen pillanat van, de van amikor egy országnak igen is szüksége van a miniszterelnökére. Ilyen a világjárvány.

Amikor az interneten egyre inkább terjednek a koronavírus-vakcina ellenes konteók, amikor a lakosság döntő többsége bizalmatlan az oltással szemben, akkor igen is a miniszterelnök az, akinek elsőként kell beadatnia magának a vakcinát.

Az RTL megkereste a miniszterelnök sajtófőnökét, mert azt szerették volna tudni, hogy Orbán Viktor mikor kapja meg az oltást. Havasi Bertalan annyit válaszolt, hogy

„Orbán Viktor akkor oltatja be magát, amikor sorra kerül.”

Orbán gyávasága és egyben szégyene mindaz, hogy nem merte megtenni azt, amire a hivatala predesztinálta. Egyszerűen erkölcsi értelemben ettől a pillanattól nem tekinthető miniszterelnöknek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: