Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sajnos nem az RTL Klub képernyőjén térnek vissza a humor nagy ágyúi és csupán egy jubileumi adás erejéig jelentkezik újra a sikerműsor csapata.

Politika, botrány, Duna-parti duma parti bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes- hangzott a legendás műsor főcím zenéje, ami 1999 szeptemberétől 2016 decemberéig futott az RTL Klub csatornáinak képernyőin.

A műsorban tényleg megfordultak a magyar humor nagy ágyúi: Gálvölgyi, Bajor, Farkasházy, Kern, Hajós, Alföldi is voltak a műsor vendégei de még Hofi Géza is csinált paródiát a műsorról.

Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője mai adásban jelentette be, hogy egy jubileumi adás erejéig újra összeáll a Heti Hetes csapata.

Partizán youtube csatornáján 2020. december 28-án esten 18 órakor fog újra felcsendülni az ismert főcím és lehet újra találkozni az ismert humoristákkal.

Kár, hogy nem az RTL Klub röffentette újra össze a csapatot, de mi mindenesetre már nagyon várjuk!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy újra összeáll a Heti Hetes csapata egy jubileumi műsorra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson a jó hír!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: