Torzsa Sándor a Societas elnöke
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A rémálom év: húszhúszból így lett kettőezerhúsz – irja közösségi oldalán Torzsa Sándor az MSZP ferencvárosi önkormányzati képviselője, frakcióvezető

A politikus szerint, kevés év mondhatja el magáról, hogy annyira várják, hogy még vita is kialakul, hogy hogyan hívjuk. 2019 végén az újév várás felfokozott pillanatában húszhúsz – nem túl magyaros- verziója volt a trendi.

Sokan sokat vártak ettől az évtől. 2019 gazdaságilag, politikailag és a családoknak sem volt egy rossz év. Az önkormányzati választásokon a változás szele járta be az országot.

Mi tagadás frissen megválasztott képviselőként jómagam is tervekkel tele vártam húszhúszat.

Az álmokból hamar rémálom lett

Hamar rá kellet jönni, hogy itt most sokan árvízi hajósként, menteni tudjuk a menthetőt. Jött a járvány és ehhez párosult a Fidesz alja húzásai:

mintha, Wesselényinek az árvíz idején, nehezítésként folyamatosan lyukakat fúrnának csónakja oldalába

Persze hiába a sok aljaskodás akkor is értünk el eredményeket. De hamar húszhúszból kettőezerhúsz, egy álomgyilkos év lett. Sokaktól vett el mindent ami fontos: megélhetést, terveket, és a járvány a szeretteinket.

4 nap van még ebből a fertelmesből hátra, sokan várjuk, hogy elmúljon. S valljuk meg, hogy kettőezerhuszonegy előtt nem magas a léc, amit meg kell ugorni, hogy jobb év legyen 2020-nál. De ne kiabáljuk el.

Legyen egyenlőre csak kettőezerhuszonegy, annak reményében, hogy utólag azt mondjuk rá, húszhuszonegy.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: