Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kevés pillanat van, amikor Orbánra szükség lenne. Na nem emberi mivolta miatt, hanem a pozicíó amit visel – a miniszterelnökség – nem csak jogokat, de erkölcsi kötelezettségeket is hordoz magában.

Kevés ilyen pillanat van, de van amikor egy országnak igen is szüksége van a miniszterelnökére. Ilyen a világjárvány.

Amikor az interneten egyre inkább terjednek a koronavírus-vakcina ellenes konteók, amikor a lakosság döntő többsége bizalmatlan az oltással szemben, akkor igen is a miniszterelnök az, akinek elsőként kell beadatnia magának a vakcinát.

Ez volna a minimum, a példamutatás! Na meg az emberek megnyugtatása és a közbizalom növelése a szerrel kapcsolatban. De Orbán jó előre bejelentette – biztosan nem lesz az elsők között aki beadatja magának. Elsőként az egészségügyi dolgozók kapják meg a vakcinát.

Nézzünk egy kicsit a szomszédba ez hogy is megy.

Csehországban a miniszterelnökkel kezdődött az oltás

Andrej Babis miniszterelnök, illetve egy 95 éves, második világháborús veterán kapta meg elsőként vasárnap a koronavírus elleni oltást

A nap folyamán a Prágában és az ország második legnagyobb városában, Brnóban működő kórházakban kezdik meg az országba érkezett 9750 oltóanyag beadását.

Orbán gyávasága és egyben szégyene mindaz, hogy nem merte megtenni azt, amire a hivatala predesztinálta. Egyszerűen erkölcsi értelemben ettől a pillanattól nem tekinthető miniszterelnöknek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: