2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Képmutatás, Hende Csaba a neved!

A kormány szombaton az iparűzési adó elvonásával gyakorlatilag felszámolta az önkormányzatiságot Magyarországon, továbbá lassan egy éve nem hajlandó megadni a szociális dolgozóknak legalább az egyszeri félmillió forintos bérkiegészítést.

Mégis Hende Csaba a képmutatás egészen új szintjét produkálva pont ezt a napot tartotta alkalmasnak arra, hogy ajándékot vigyen a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézetet dolgozóinak.

Hende Csaba fotózkodhat bármennyit, az elmúlt hetekben végképp egyértelművé vált, hogy Hende nem képviseli sem a szombathelyi embereket, sem a szociális dolgozókat.

Egyetlen munkájának azt tekinti, hogy kérdés nélkül kiszolgálja a Fidesz politikáját, a kormányzás minőségének romlását pedig az önmagáról készített fényképek számának növelésével próbálja meg kompenzálni.

Ha Hende Csaba a pózoláson túl esetleg tenni is akar valamit képviselőként, akkor ne engedje, hogy elvegyék a szombathelyiek pénzét és tegyen meg mindent az iparűzési adó elvonás megakadályozása érdekében.

A szociális dolgozók szemét pedig ne akarja kiszúrni holmi ajándékcsomaggal, hanem lobbizzon a saját pártján belül azért, hogy megkapják legalább az egyszeri bérkiegészítést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...