2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Képmutatás, Hende Csaba a neved!

A kormány szombaton az iparűzési adó elvonásával gyakorlatilag felszámolta az önkormányzatiságot Magyarországon, továbbá lassan egy éve nem hajlandó megadni a szociális dolgozóknak legalább az egyszeri félmillió forintos bérkiegészítést.

Mégis Hende Csaba a képmutatás egészen új szintjét produkálva pont ezt a napot tartotta alkalmasnak arra, hogy ajándékot vigyen a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézetet dolgozóinak.

Hende Csaba fotózkodhat bármennyit, az elmúlt hetekben végképp egyértelművé vált, hogy Hende nem képviseli sem a szombathelyi embereket, sem a szociális dolgozókat.

Egyetlen munkájának azt tekinti, hogy kérdés nélkül kiszolgálja a Fidesz politikáját, a kormányzás minőségének romlását pedig az önmagáról készített fényképek számának növelésével próbálja meg kompenzálni.

Ha Hende Csaba a pózoláson túl esetleg tenni is akar valamit képviselőként, akkor ne engedje, hogy elvegyék a szombathelyiek pénzét és tegyen meg mindent az iparűzési adó elvonás megakadályozása érdekében.

A szociális dolgozók szemét pedig ne akarja kiszúrni holmi ajándékcsomaggal, hanem lobbizzon a saját pártján belül azért, hogy megkapják legalább az egyszeri bérkiegészítést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...