Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csak a rend kedvéért.

Orbán Viktor tegnap bejelentette, hogy az önkormányzatok legnagyobb bevételi forrásának az iparűzési adónak a felét elveszi az ellenzéki önkormányzatoktól. Ezzel nagyjából működésképtelenné téve azokat.

Ez egy aljas lépés. A senkiházi viselkedést viszont Kocsis Máté tette meg, aki eképpen kajánkodik afelett, hogy a kormány megfojtja éppen a magyar városokat:

A rend kedvéért

A kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért elengedhetetlenül szükséges, hogy a világjárvány gazdasági hatásait túléljék. Azért, hogy jobban meg tudják tartani a munkahelyeket.

A budapesti vállalkozásoknak nincs százmilliárdnyi tartaléka, Karácsonyéknak van, Tarlóstól örőkölték. Emellett Budapest így is a legnagyobb bevétellel rendelkező magyar város.

Esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre, buszmutyira, a Lánchíd pofátlanul túlárazott felújítására és a brüsszeli áskálódásra. Nem kell engedni, hogy a Demszky-Hagyó korszak emberei lopjanak a fővárosi önkormányzatnál és akkor jut pénz adócsökkentésre.

Nem a főpolgármesternek kell pénzügyi segítség, hanem a budapestieknek. A járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...