Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A miniszterelnök legújabb adventi üzenete: “Senki ne reménykedjen, a Fidesz-rezsim továbbra sem segít a megélhetési gondokkal küzdő embereken!”
Semmit!

Szégyen, hogy az ország kőgazdag miniszterelnöke ennyire érzéketlen! Nem veszi észre, hogy az emberek többsége tisztességgel megélni és túlélni akar, nem pedig hitelt felvenni a lakásfelújításhoz!

Még mindig nem érti, hogy nem az van bajban, aki az otthonának a renoválását tervezi, hanem az, akinek nincs munkája, üres a zsebe és üres a kamrája!

A luxusban élő miniszterelnök nem látja az emberek valódi, mindennapos gondjait. Azt hiszi, hogy a legnagyobb gond most a síelés elmaradása meg a lakásfelújításhoz kapcsolódó hitelfelvétel!

A napi megélhetést például az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése segíthetné. Vagy az álláskeresési támogatás emelése.

Mondhatta volna azt is, hogy megduplázzák a családi pótlékot, vagy egyszerűen csak olyan olcsón adják az energiát, amennyibe az valójában kerül.

Szólhatott volna akár arról is, hogy végre abbahagyják a 100%-os táppénz körüli szerencsétlenkedést, vagy éppen nem vezetik be a kata szerint adózó vállalkozásokat érintő megszorításokat.

De nem!

Orbán Viktor és kormánya most is csak a tehetősebbeknek segít, és még ezt is mások zsebéből teszi! A hitelmoratórium meghosszabbítása ugyanis egy fillérjébe sem kerül, az önkormányzatokat pedig az iparűzési adó megfelezésével tovább vérezteti, és ne legyenek kétségeink: a fideszes vezetésű települések majd megkapják az elvont gépjárműadót, sőt még több támogatást is, az ellenzékiek pedig fulladjanak bele pénztelenségbe.

Dráma, hogy Orbánt még ebben a helyzetben is csak a bosszú vezérli!
Pitiáner és felelőtlen magatartás, hogy Orbán Viktor a válságkezelés helyett továbbra is csak a saját önkényuralmi rendszerének megerősítésével van elfoglalva! Ezért fogjuk elzavarni.

Tóth Bertalan,
az MSZP társelnöke, frakcióvezető


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: