Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Varga Judit kifakadt a Facebookra, amiért visszaestek a posztjainak az elérései.

De nemcsak kifakadt, hanem cenzúrát is kiáltott, hisz nyilvánvalóan személyre szabottan buherálja a Facebook a miniszter asszony oldalának algoritmusait.

A paranoia odáig fajult, hogy Varga Judit a szokásos fideszes tempóval lengette be a közösségi oldal nagyobb kormányzati kontrollját — mi más is jutna eszébe a Fidesznek arról, ha úgy érzi, van még az életnek olyan területe, amit nem tart totális ellenőrzése alatt.

Varga Judit azt is írta, “várom a Facebook magyarországi kezelőinek mielőbbi tájékoztatását, hogy milyen indokok alapján, milyen időtávra korlátozzák a fiókom elérését, valamint, hogy erről miért felejtettek el tájékoztatni és vajon rendszeresen megteszik-e ezt a magyar politikai élet szereplőivel.”

Szerinte ezzel “az általam fontosnak tartott politikai üzenetek is jóval kevesebb emberhez jutnak el ezen a csatornán.”

Akkor most megragadom az alkalmat, és megkérdezem Varga Judittól, hogy az évi százmilliárdból működtetett közmédia miért állította át az algoritmusomat?

Milyen indokok alapján, milyen időtávra korlátozzák az elérésemet és miért felejtettek el erről tájékoztatni? Milyen érdemi, gyors és valódi jogorvoslati lehetőség áll rendelkezésemre?

A közmédia Fidesz-médiává züllesztésével és az “elérésem korlátozásával”, sőt, az “oldalam letiltásával” az általam fontosnak tartott politikai üzenetek jóval kevesebb emberhez jutnak el.

Kérném tehát Varga Judit tájékoztatását arról, hogy az adóból fenntartott közmédia miért korlátozza az elérésemet, és miért nincs ez ellen semmilyen jogorvoslati lehetőségem.

Várom az elérések korlátozására és a politikai üzenetek célba juttatásának akadályoztatására oly kényes miniszter asszony válaszát!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: