Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Váratlan hír érkezett a Szájer-ügy farvizén: Bayer Zsolt publicista emlékezetes, p@dofilos kijelentései után rendőrségi eljárás indult – írja a Blikk.hu.

A lap szerint a Szájer ügy után (azt magyarázva), Bayer Zsolt a HírTV Háttérkép című műsorában a Szájer ügy kapcsán megjegyezte, van neki egy “volt harcostársa”, aki komolyabb bűnt vallott meg neki, mint a Szájer botrány.

„Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton – félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva – vallotta meg nekem, hogy ő homokos.

12 órára volt szüksége ahhoz, hogy ezt be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátok maradunk.

Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül, röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak.

Két évre volt szüksége ehhez, értitek ugye, a lefelé tartó spirál” – mesélte a publicista.

Az eset után több feljelentés is született, Szabó Tímeától kezdve Tényi Istvánig mindenki a rendőrséghez fordult,

mert az nem lehet, hogy valaki tud egy p@dofilügyről, amit nyilvánosan ki is jelent, sőt, még azt is, hogy amikor a tudomására jutott az ügy, akkor sem szólt a rendőrségnek.

Ez utóbbit nem lehet a „nálunk ez nem szokás” félmondattal elintézni.

Tényi István – aki rendszeresen foglalkozik fel- és bejelentésekkel közéleti ügyekben – ebben az ügyben is tett bejelentést a hatósághoz.

Az ügyben hivatalból eljárás indult, még Tényi bejelentése előtt. Így talán hamarosan fény derülhet ara is, létezett-e a bizonyos volt harcostárs, és ha igen, tényleg elkövetett-e olyan bűntetteket, amelyekre nincs bocsánat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: