Budapest, 2016. március 9. Pintér Sándor belügyminiszter sajtótájékoztatót tart az Országházban 2016. március 9-én. A kormány az egész ország területére kihirdette a migrációs válsághelyzetet. MTI Fotó: Kovács Tamás
Megosztom másokkal is:
  • 58

Oláh Lajos, Terézváros és Erzsébetváros DK-s országgyűlési képviselője korábban levélben fordult Pintér Sándor Belügyminiszterhez annak érdekében, hogy a választókerületében lévő Péterfy Sándor utcai kórház Covid-osztályán látogatást tehessen.

A képviselő hangsúlyozta, hogy természetesen a megfelelő óvintézkedéseket betartva, védőruhában menne az osztályra.

A Belügyminisztérium ezt a kérést látszatkifogásokkal elutasította.

A Demokratikus Koalíció szerint a Belügyminisztérium azért utasította el a látogatásra vonatkozó kérést, mert el akarják titkolni a kórházakban valójában uralkodó állapotokat.

A kormány nem a járvány leküzdéséhez szükséges átláthatóságot és a lakosság hiteles tájékoztatását választotta, hanem a titkolózást, ezért nem is csoda, ha az emberek nem bíznak a pánikkormány járványkezelésének hatékonyságában.

Míg Orbán Viktor egy szál maszkban mászkálhat a propagandafelvételeken a kirakatkórházakban, a DK képviselőjét teljes védőfelszerelésben is letiltja Pintér Sándor minisztériuma a látogatásról.

Mi, európai magyarok azonban többször is támogattuk adományokkal a Péterfy kórházat, és tudjuk, hogy a valóság nem az, amit a Fidesz-sajtó mutogat.


Megosztom másokkal is:
  • 58

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --