Orbán Viktor futballmeccsen Fotó: Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt egy leleplező botrányvideót készített Orbánról. A videó megtekintése után csak egy kérdés maradt az ember fejében: Milyen ember az ilyen?

Gyáván menekül a felelősség elöl Orbán. Arra kért felhatalmazást, hogy egy személyben – diktátorként – dönthessen mindenben a járvány kapcsán. Azonban a járvány elszabadult.

Orbán pedig gyáván menekül a következmények elől

„Nevetséges” – így kommentálta az MSZP politikusának felvetését, mely szerint neki kell vállalnia a felelősséget a kialakult járványhelyzet miatt.

A parlamentben kikelve önmagából közölte a magyar miniszterelnök, hogy nem az ő felelőssége a járvány kapcsán kialakult helyzet. Na de hogy is volt ez?

„A felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem!” – Orbán Viktor (2020. szeptember 18.)
Dr. Tóth Bertalan: Önök vannak kormányon. Önöknél van minden pénz, minden döntési jogkör, de a felelősség is az Önöké.
Gurmai Zita: Vegye már észre, azzal, hogy teljhatalmat kért és kapott, a felelősséget is vállalnia kell!
„Minden döntést a kormánynak kell meghoznia. Következésképpen a felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem! És ezt én vállalom is természetesen. Mégiscsak ez a dolgom, mondhatni ezért kapom a fizetésemet.” (Orbán Viktor, 2020. szeptember 18., Kossuth Rádió)

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...