Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Simonka-ügy is bemutatja a Fidesz politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a pénzek ellopásáról szól.

Ugyanis nem elég, hogy a fideszes országgyűlési képviselő már a vádlottak padján ül legalább 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt, de most a mentelmi jogának ismételt felfüggesztését kéri az ügyészség vesztegetés miatt is.

Polt Péter azonban elgondolkozhatna azon, hogy csomagban kérje ki a fideszes képviselőket, hiszen már a startvonalnál várakozik Boldog István és Kovács Sándor is.

Mindketten regnáló fideszes országgyűlési képviselők, akik nem amiatt kerültek be a hírekbe, mert a járvány elleni védekezés élharcosai lennének.

Boldog István hivatali vesztegetés és más korrupciós bűncselekmények, Kovács pedig költségvetési csalás elkövetésének gyanújával kapcsolatosan elrendelt nyomozás miatt tett szert hírnévre.

 Kíváncsian várjuk hogyan fog Orbán Viktor reagálni párttársai bűnügyeire. Továbbra is kiáll a miniszterelnök a „bátor” emberei mellett vagy képes lesz végre elengedni már a nyomozó hatóságok szerint is korrupt fideszes parlamenti képviselők kezét?

Az MSZP szociáldemokrata pártként elkötelezett amellett, hogy 2022-ben a kormányváltó szövetség többi tagjával közösen a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociálisan érzékeny és igazságos, egyben környezet– és klímatudatos Magyarországot hozzon létre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...