Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rétvári Bence a Magyar Nemzetben azért bírálja Gyurcsány Ferencet, mert „hatalomra kerülve csökkentené az egyházi fenntartású iskolák és a szociális intézmények támogatását”.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, a KDNP alelnöke az interjúban azt állítja, azok most „ugyanazt a támogatást kapják, mint az államiak”.

Gyurcsány és a baloldal szemrebbenés nélkül eresztené inkább a magyar emberekre muszlim migránsok ellenőrizetlen tömegeit, mint hogy támogassa a keresztény magyar kultúrát.

A koronavírus elleni védekezésről azt mondja, a járvány ellen  nemzeti összefogás alakult ki, abból

egyedül az ellenzék vonta ki magát, ők ugyanis a koronavírusra nem veszélyként, hanem lehetőségként tekintenek.

Az ellenzék még az orosz vakcinából is politikai vitát akar csinálni, és ezért képes lenne emberi életeket is kockára tenni.

A kormány nem a gyártót nézi, hanem azt, hogy az oltás gyors, hatékony és biztonságos legyen a koronavírus ellen. Szerinte nem igaz, hogy csak az a jó vakcina, amit az EU engedélyez.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) is uniós és a nemzetközi sztenderdek alapján dönt az engedélyezésről, a kormány pedig a bárhol is van alkalmas vakcina, beszerzi, a hazai hatósági vizsgálat után hozzáférhetővé teszi.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...