Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fiala János műsorvezető távozik az ATV csoporttól:

szombattól már más vezeti a Civil a pályán tévéműsort, de a rádióműsorokban is már csak jövő hétig hallhatják az emberek.

“A műsorvezető és a Civil a pályán szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus miatt, a csatorna vezetése és Fiala János úgy döntöttek, hogy befejezik a közös munkát.

Az ATV-n futó Civil a pályán műsort szombaton már más műsorvezető vezeti, a nevéhez fűződő Keljfel Jancsi! december 22-e, keddig lesz hallható és látható a Spirit Fm-en és az ATV Spiriten.”

– olvasható az ATV csoport közleményben, hozzátették, hogy a vezetőség köszöni Fiala János és sok sikert kíván neki a jövőben.

Érdekesség, hogy Fiala 2017-ben azután került a csatornához, miután nem hosszabbítottak szerződést Havas Henrikkel.

Fiala amúgy egy időben a Nap-keltében is vezetett műsort. A Calypso Rádió, a Budapest Rádió, a Pont FM 88.1, a Rádió Q szerkesztő-műsorvezetője is volt.

2018-ban a Civil Rádión reggel 7 és 9 között hallható beszélgetős műsora, a KeljFelJancsi ez költözött 2020 január elejétől a Spirit FM-re.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...