2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú mélyinterjút készített a Telex Gyurcsány Ferenc ex-kormányfővel a DK elnökével. A DK elnöke az interjúban beszélt pártja terveiről, a kormányváltásról és természetesen arról is, hogy milyen stratégiával indul az ellenzék harcba a kormány ellen.

Az interjúban Gyurcsány Ferenc világosan beszélt arról, hogy a DK kit kíván indítani miniszterelnök-jelöltnek az előválasztáson.

Mint fogalmaz Gyurcsány az ellenzék vezetője a közös miniszterelnök-jelölt lesz, hozzá kell igazodnia majd mindenkinek, és ez így helyes – mondja a Demokratikus Koalíció elnöke.

A volt kormányfő szerint neki nincs más dolga, mint beszélgetni, és sem az összefogás technikai részleteivel, sem pedig azzal nem kell foglalkoznia, mit gondol, kommunikál róla a Fidesz.

“Hogy a DK-nak lesz-e miniszterelnök-jelöltje, nem tudom. Nyilván ha lesz, akkor az Klára lesz, ha nem lesz, akkor azért nem lesz, mert Klára nem fogja elvállalni.”

Tehát szinte biztos, hogy ha a DK állít jelöltet – valljuk be őszintén elég valószínű, hogy az ellenzék vezető pártja állít jelöltet – akkor az Dobrev Klára lesz, amennyiben vállalja a jelöltséget.

A teljes interjú a Telex-en olvasható.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: