Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik előbb-utóbb kiderül az igazság, kérdés, az persze, hogy addig mekkora károkat okozott mindaz.

Az MTI-ben jelent meg a rövid hír, mely szerint megszüntette az eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája a Pesti úti idősek otthonának koronavírus-fertőzésben elhunyt 82 éves lakója ügyében.

Arról van szó, hogy ez volt az az ügy aminek a kapcsán hetekig egzecíroztatták Karácsony Gergelyt és egyes szélsőséges hangok gyilkosnak is nevezték a főpolgármestert, amiatt mert az elégtelen tesztelés hiányában a Koronavírus bejutott az intézménybe.

Most a nyomozást végző hatóság lezárta az ügyet azzal, hogy:  a 82 éves asszony nem bűncselekmény következtében halt meg, halála „sorsszerű” volt – mindezt Futó Barnabás ügyvéd nyilatkozta, aki a döntés ellen panasszal él.

Mint fogalmaz a az elhunyt asszony gyermekének jogi képviselője:

A nyomozást megszüntető határozat szerint a 82 éves asszony nem bűncselekmény következtében halt meg, halála „sorsszerű” volt – mondta lapunknak Futó Barnabás, aki azt is bejelentette, hogy panaszt tett a döntés ellen, így az ügyben az ügyészség mondja ki a végső szót.

Az ügyvéd elmondta: az NNI nem adott helyt kérésének, hogy hallgassák meg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főorvosát és Müller Cecíliát is az ügyben; előbbi látta el az idős asszonyt megbetegedése után, az utóbbi pedig látogatást tett az idősek otthonában, miután ott gócpont alakult ki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: