Megosztom másokkal is:
  • 306

hvg360 szemlézte a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) cikkét, amelyben a német konzervatív lap egyebek mellett a Szájer-ügyről ír.

A vezető német jobboldali lap szerint Szájer József botrányának kemények a politikai következményei, és a sikamlós körülmények folytán világos, hogy a képviselő karrierjének véget kellett érnie.

Nem kétséges, hogy Orbán jó ideje tudott arról, melyik nemhez is vonzódik harcostársa, akivel 32 éve megalapították a Fideszt

Hiszen Budapesten azt beszélik, hogy hosszú ideje közbeszéd tárgya volt. Viszont a miniszterelnök nyilvánvalóan nem volt tisztában az igazi háttérrel, amikor Szájer bejelentette lemondását.

Ez lehetett az oka, hogy két nappal később Orbán, aki minden szálat kézben tart, nem habozott megválni a politikustól.

A FAZ cikke szerint az Orbánhoz közelálló orgánumoknak azonos kottából kell játszaniuk és elbizonytalanodnak, amikor nincs semmiféle partitúra.

Egyre több ilyen szerkesztőség van. Ugyanakkor a kormányoldalon a legfurább magyarázat az, hogy titkosszolgálati összeesküvés húzódik meg az eset mögött, mert így akarták lejáratni az országot a költségvetési vita előtt.

Ezt a nézetet a kormányfő csak félszívvel vállalta fel – tették hozzá.


Megosztom másokkal is:
  • 306

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --