Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha ezt a sok rágalmat be kellene neki bizonyítani bíróság előtt, nagy bajban lenne. Még itteni bíróság előtt is. Nem véletlen, hogy csak rágalmaznak, de feljelentést nem mernek tenni.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal vádolta meg Dobrev Klára DK-s EP-képviselőt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségét szombaton, hogy “újra saját hazája ellen fordult” az elmúlt hetekben.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videoüzenetében azt mondta, hogy Dobrev Klára “Magyarországot lejárató kampányát” Brüsszelből pénzelik, hirdetéseit a bevándorláspárti erők finanszírozzák.

A kommunikációs igazgató szerint Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget “a Soros-hálózattal” a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára.

Ezért a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Dobrev Klára valójában- közölte.

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán érhető el, kitértek arra, hogy a DK-s politikus a Facebookon indított “lejáratókampányt, videosorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést”. A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz – közölte a nagyobbik kormánypárt, internetes portálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban.

Brüsszel nem először állja a számlát, a Dobrev Klára által vezetett Altus céget éveken keresztül sok száz millió forinttal támogatták – közölték. Dobrev Klára mindig “megszolgálja a támogatást”, nemrég az ATV-ben hangoztatta, hogy az EU ne adjon pénzt Magyarországnak a határvédelemre – tették hozzá.

“Dobrev és Gyurcsány mindig Magyarország és a magyarok ellen” – közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.

Forrás: atv.hu / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: