Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Média1 információi szerint a neves vallásfilozófusnak is sok, ami most történik.

Elég furcsa lépést tett az ATV csoport. Több sajtótermék is arról ír, hogy az ATV csoport csinálhatja ki a Klubrádiót végleg.

Ugyanis a Budapest-Belváros 87,6 MHz-en sugárzó, az ATV Csoporthoz tartozó Spirit FM (korábbi nevén Broadway Rádió) is elindul a Budapest FM 92,9 MHz, tehát a jelenlegi Klubrádió és az FM 98,0 MHz-es közösségi rádiós frekvenciapályázatokon.

Ez pedig azt jelenti, hogy ha az ATV Csoporthoz tartozó rádió nyer a pályázaton, akkor elhappolhatja a Klubrádió elől a saját frekvenciáját.

Gábor György filozófus, az Országos Rabbiképző–Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára eddig gyakori vendége volt az ATV műsorainak, de egy pénteki Facebook-bejegyzésében azonban nem csak, hogy megindokolta, ő miért nem vállal több szereplést a tévében, de másokat is erre buzdít.

„Tisztelettel javaslom mindazoknak, akik nem politikusok, azaz akiknek nem szakmai kötelességük bemenni az ATV-be, hogy gondolják meg ezután, milyen szellemiségű és mennyire hiteles helyen és körülmények között kívánják autonóm gondolataikat és meglátásaikat előadni” – írja.

A filozófus úgy véli, hogy

„a Spirit FM nem az egyenlő esélyek biztosította pályázaton indul, hanem az orbáni arra vetemedésen, hogy elhallgattassák mindazokat, akik nem értenek egyet a farkasverem innenső oldalán álló Orbánnal.

Egy pillanatra arra kérek mindenkit, gondolja végig, hány és hány nyomtatott vagy elektronikus sajtóterméket és felületet hallgattatott el, nyomorított meg, vert szét, lopott el, vagy nyúlt le magának a rezsim.

Ehhez a folyamatos akciójához most kivégző osztagként veti be a végítélethez boldogan segédkezet nyújtó Spirit FM-et.”

Forrás Média1/HírHugó/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...