Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, fõszerkesztõ, riporter, kiváló mûvész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgõ 85. születésnapja elõtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú ideig jó barátságban volt Vitray Tamás és Hofi Géza, ám a viszonyuk később annyira megromlott, hogy nem is találkoztak és beszéltek egymással. Sőt, a legendás humorista évekig emlegette kabaréiban az ikonikus tévést, akire csípős megjegyzéseket tett.

Vitray erről Radnai Péter Az első influenszerek című beszélgetős műsorában mesélt, amely a Spektrum Magyarország YouTube-csatornáján látható, írja a Blikk.

“Jó barátok voltunk Gézával, csináltunk műsorokat együtt, többek között a Nem csak a Balaton van a világont és a szilveszteri adásokban is voltunk együtt. Minden Hofi-premieren voltam, imádtam a humorát. Természetes, hogy felkértem az Ötszemközt című műsorba” – emlékezett vissza Vitray Tamás.

“Beszélni akart velem előtte, ezért találkoztunk az újságíróklubban. Azt mondta, attól fél, hogy tőle poénokat várnak az emberek, mert ez a foglalkozása. Ha az életéről beszél, csalódni fognak a nézők. Nem tudtam megígérni neki, hogy viccelődjön végig, mert az ő élete tényleg nem volt vicces, nehéz utat járt be addig, amíg ő lett a Hofi. Megegyeztünk abban, hogy a műsor elején elmondom a nézőknek: ezúttal ne várják a tréfát” – mesélte a legendás tévés.

Az emlékezetes műsor adásba került, ám utána a két barát viszonya nagyon megromlott, noha Vitray szerint ez nem csak rajtuk múlott.

“Volt két gazdája Hofi Gézának, az egyik a Mikroszkóp Színpadon Komlós János, a másik a televízióban a jóbarátom, Horváth Ádám. Vele egyébként utólag megtárgyaltuk mindezt, Komlóssal nem. Mindkettő megsértődött rám, amiért nem beszéltem velük és kértem kvázi engedélyt, járuljanak hozzá, hogy a Géza egy komoly életinterjúban részt vegyen. Azt mondták, nagyon sok kárt okozott ez a műsor Hofinak” – idézte fel Vitray.

“A műsort bárkinek megmutattam, azt mondta, egy bántó, sértő szó nem hangzott el. Ám Géza hitt ennek a két embernek, és nyilván akadtak társaik is. A vége az lett, hogy három vagy négy évig minden műsorában benne voltam, és az idézettnél sokkal bántóbban is fogalmazott velem kapcsolatban. Ezek után én már nem láttam őt többé. Nem is beszéltük meg ezt soha” – mondta el a műsorban Vitray Tamás.

via: atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: