Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció szerint Mészárosék felett mostantól nincs hatalma a hatóságoknak.

A párt közleményében úgy fogalmaz:

A Magyar Közlönyben közzétett rendelet nemzetstratégiai jelentőségűnek minősíti a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt., valamint a Takarék Csoportot irányító MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. összeolvadását.

Így a szuperbankot, amiben Mészáros Lőrinc mellett több Fidesz-közeli embernek is részesedése van, a Gazdasági Versenyhivatal sem ellenőrizheti. 

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel a húzással Orbánék azt foglalták rendeletbe, hogy Mészáros és a többi haver mostantól ellenőrzés nélkül csinálnak, amit csak szeretnének.

Tény, hogy ez a fideszes kör eddig sem arról volt híres, hogy különösebb lelkifurdalásuk vagy szégyenérzetük lenne például a lopás miatt, de mostantól állami garanciával alhatnak nyugodtan.

Mi, európai magyarok azonban nem kérünk az intézményesített, törvényekkel jóváhagyott lopásból, csalásból, korrupcióból. 2022-ben nem lesz az a sógor, koma, jóbarát, akit darabra ne világítanánk át, és gondoskodni fogunk arról, hogy mindenért felelősségre vonják őket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...