Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“Csókoltatom Orbán Viktort, ultizzon egyedül, ha úgy jó neki de ne vigye bele az országot ilyen hülye játszmába” mondta Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke az Egyenes beszédben értékelte a hétéves EU-s büdzséről és a helyreállítási alapról szóló megállapodást. Szerinte Orbán csatát vesztett.

“Ez a nagyképű, macsó, férfiközpontú politizálás, ez sajnos borzasztó jellemző nem csak a két nem viszonylatában Orbánra”

– Lendvai Ildikó így reagált Orbán szavaira, aki a megállapodás előtt nem sokkal azt mondta, “hogy a férfiak is értsék, egy hatlapos ulti van a kezemben”.

Lendvai az Egyenes beszédben hozzátette, hogy ez a szemlélet szerinte taszító, és benne van a hatalomgyakorlás.

“Csókoltatom Orbán Viktort, ultizzon egyedül, ha úgy jón neki, de ne vigye bele az egész országot ilyen hülye játszmába!” Szerinte Orbán utalása a farkasveremre freudi elszólás volt, ugyanis a verembe a farkasok hullani mennek.

Lendvai Ildikó szerint beszédes volt a hasonlat: “Ez a farkas nem pusztult el, nem vesztett nagyon, ezt nem akarom mondani, de megsebesült.”

Az eseményeket pedig úgy értékelte, hogy Orbán csatát vesztett, és ki is fejtette, miért. Lendvai úgy fogalmazott, hogy Orbánék azt szerették volna, ha a támogatások kifizetése nem kötődik a jogállamisághoz, és hogy a “nemzetállamok dolgába senki se szólhasson bele”. Az MSZP korábbi elnöke úgy látja, Orbán hosszú távon egyik célját sem érte el.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...